EURO-bedrijvengroep neemt
ARAMIS & PARTNERS over

Met het jubileum van dertig jaar EUROPLAFOND in het verschiet, besliste de directie van de in Sint- Pieters-Leeuw gevestigde EURO-bedrijven (actief in de binnenafwerking van gebouwen), de slagkracht van de groep nog uit te breiden door het in dezelfde gemeente gevestigde ARAMIS & PARTNERS over te nemen.

Niet alleen krijgt met name EUROCLOISON hierdoor meer productieruimte voor onder andere het steeds groeiende marktsegment van sanitaire wanden. Deze kunnen in de werkplaatsen van ARAMIS immers worden aangemaakt met eigentijdse machines.

Daarenboven haalt de groep met de ARAM104 wand van ARAMIS nu ook haar eigen decoratieve scheidingswand in huis. Deze wand beantwoordt aan de actuele vraag en speelt ten volle in op de gangbare markttendensen.

Deze overname maakt voor EUROCLOISON het plaatje compleet. Het aanbod van diverse wandsystemen is nu volledig marktomvattend. EUROCLOISON biedt inderdaad een oplossing voor alle uitdagingen op het gebied van wanden en de totaalinrichting van gebouwen en lokalen.

De EURO-bedrijvengroep bevestigt hiermee ook zijn vertrouwen in de toekomst van de sector.